CONTACT

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Wilt u het nog een keer proberen.

Formulier ontvangen.

VERZEKERINGEN

Wij bieden u verzekeringsoplossingen

op maat op het gebied van wonen, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, verkeer, recreatie, overlijden en uitvaart.

Verzekeringsoplossing op maat

Wonen

Aansprakelijkheid

Rechtsbijstand

Recreatie

Overlijden en uitvaart

Uw vermogen en inkomen staan bloot aan tal van risico's. Vermogen kan aangetast worden en inkomen kan wegvallen. Hoewel risico's zich niet laten uitsluiten, zijn de financiële gevolgen af te dekken met verzekeringen. Een goed pakket aan verzekeringen vraagt echter om maatwerk.

Welke risico's wilt u afdekken? En tegen welke voorwaarden? Op basis van onze inventarisatie en uw wensen presenteren wij u een concurrerend verzekeringsvoorstel. Vanzelfsprekend tegen goede voorwaarden en aantrekkelijke premies.

Vraagt u zich wel eens af of u het strijkijzer wel hebt uitgezet? En of het keukenraam goed dicht zit? Veilig wonen hebt u zelf in de hand. Bijvoorbeeld door preventieve maatregelen te nemen tegen brand en inbraak. Maar risico sluit u nooit helemaal uit. Daarom verzekert u zich tegen het risico op schade aan uw huis en inboedel. Adviesgroep Nijenhuis biedt u een verzekeringspakket dat u gemakkelijk aan kunt passen aan uw persoonlijke wensen. Wilt u weten voor welk bedrag u zich moet verzekeren?

 

Vul dan de inboedelmeter en de herbouwwaardemeter in. Hiermee krijgt u een goede indicatie. Gebeurt er toch iets, dan garandeert Adviesgroep Nijenhuis een snelle en zorgvuldige afhandeling van de schade. Zo trekt u zorgeloos de deur achter u dicht. Uw eigen woning verzekert u met een opstalverzekering. De spullen in uw huis verzekert u met een inboedelverzekering.

Een ongeluk zit zoals bekend in een klein hoekje. Maar kan flinke financiële gevolgen hebben als u aansprakelijk wordt gesteld. Dat risico wilt u verzekeren, maar wel tegen een geringe premie. Dan is onze aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren u op het lijf geschreven.

 

Standaard is verzekerd vrijwel alle denkbare schade die u als particulier aan een ander toebrengt en waarvoor u ook aansprakelijk bent. Wereldwijd. Schade aan goederen, maar ook letselschade. Directe en indirecte schade. En niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw partner, uw kinderen, eventueel andere inwonenden en uw huispersoneel tijdens hun werk.

Ook al heeft u gelijk, u krijgt het niet altijd. In principe is vrijwel alles in een wet geregeld, daar kunt u dus altijd een beroep op doen. Maar dan moet u wel de weg weten. Maar zodra er advocaten en andere deskundigen aan te pas komen, zit u met hoge kosten, om van de kosten van een proces nog maar te zwijgen. Tegen de kosten van rechtskundige hulp kunt u zich verzekeren. Een paar voorbeelden: het verhalen van schade, terugvorderen van eigendommen, geschillen met uw werkgever, leveranciers en overheid, conflicten betreffende uw huis en uw auto.

Ontspannen en verkennen. Heerlijk! Recreëren is een groot goed voor u. U wilt dan ook zorgeloos kunnen genieten. Daarom speelt u op zeker. Wij helpen u daarbij goed, voordelig en snel.

Voor uw begrafenis of crematie kunt u het nodige regelen. Uiteraard schuift u dit soort onderwerpen het liefst ver vooruit. Neem de zorg uit handen. Een uitvaartverzekering neemt uw nabestaanden de eerste zorgen uit handen. Een ‘gewone’ uitvaart kost tegenwoordig rond de € 5.000,-. Met enkele wensen al gauw € 7.000,-. Wanneer u ook een (graf)monument wilt verzekeren kan dit bedrag oplopen tot € 10.000,-. Regel het daarom nu voor eens en altijd.

MELD HIER UW SCHADE >

2022 © Adviesgroep Nijenhuis