CONTACT

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Wilt u het nog een keer proberen.

Formulier ontvangen.

WERKWIJZE

Werkwijze in stappen

Stap 1: Inventariseren

Om een goed advies uit te kunnen brengen, beginnen wij met het maken van een klantprofiel. Dit profiel bestaat uit het in kaart brengen van uw persoonlijke financiële situatie, uw wensen en uw risicobereidheid. Daarnaast kijken we naar uw, al aanwezige, kennis op het gebied van financiële producten.

 

Stap 2: Analyseren

Na onze inventarisatie voeren wij een analyse uit, zodat wij aan de hand hiervan een eerste selectie kunnen maken van producten die het beste passen bij uw behoeften. Kortom, we gaan voor u aan de slag!

 

Stap 3: Advies

Aan de hand van onze inventarisatie en analyse  geven wij u een persoonlijk advies. Hierin geven wij aan welke producten het beste bij u passen. In dit advies staat ook bij welke financiële instelling en tegen welke voorwaarden de producten kunnen worden geleverd.

 

Stap 4: Bemiddeling

Wij verzorgen het gehele contacttraject van aanvraag tot levering, wanneer u overgaat tot aanschaf van één of meerdere producten. Wij helpen u bij het verzamelen en aanleveren van de benodigde stukken bij de desbetreffende aanbieder van de producten. Ook als de aanbieder aanvullende vragen stelt en u opnieuw informatie dient aan te leveren. Wij staan u bij van begin tot eind om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en u tevreden bent.

 

Stap 5: Nazorg

Het kan zijn dat u na het afsluiten van de producten nog vragen heeft. Natuurlijk kunt u dan bij ons terecht. Ook als uw persoonlijke situatie en/of behoeften veranderen kunnen wij u opnieuw van advies voorzien om te bekijken of de afgesloten producten nog aansluiten bij uw huidige situatie en/of behoeften.

2022 © Adviesgroep Nijenhuis